DOTA 2 BETTING BONUS

Det finns många olika typer av bonus för dig som vill betta på Dota 2. Tänk på att läsa varje spelbolags villkor innan du hämtar hem en välkomstbonus för Dota 2. Det kan skilja sig markant mellan sajterna vilka krav de har på bonusar som verkar se likadana ut, så vi på Dotabet.se har varit noggranna med att bara samarbeta med de största och mest seriösa spelbolagen – så att du som spelare alltid får schyssta villkor för din Dota 2 bonus. Längst ner på den här sidan kan du läsa mer om omsättningskrav och vad som är bra att tänka på när du ska använda en bonus. Lycka till med dina Dota 2 betting!

Comeon

Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr


E-legitimation
Esport Betting
Odds på Dota 2

Mr Green

Dubbla första vinsten upp till 5K


Unik vinstboost
Inget omsättningskrav
Dota 2 bets

Betway

Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr


Sponsrar Esport
Dota 2 Betting
E-legitimation

Unibet

Sätt in 2000 kr – Spela för 4000 kr


Dota 2 Live Betting
Grym support
Snabba uttag

Coolbet

Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr


Höga odds på Esport
Transparent betting
Modern plattform

speedybet

Sätt in 2000 kr – Spela för 4000 kr


Betta på Dota 2
Ingen registrering
Uttag på 5 min

Pixel.bet Esports only
Störst utbud på Esport
Esport Live Betting

18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

BONUSREGLER – SVENSK SPELLICENS

Den 1 januari 2019 gick reglerna för svensk spellicens live. Dessa innebär att alla aktörer som vänder sig mot svenska kunder måste ansöka om en svensk spellicens. Licensen innebär att spelbolagen måste förhålla sig till nya krav, varav de flesta är positiva för dig som kund. Bland annat får spelbolagen enbart ge ut en välkomstbonus per spelare, vilket gör att du slipper bli överöst av olika bonusar i din mailkorg. Däremot kan det vara negativt för dig som är bra på att utnyttja bonusar och har haft det som strategi. Idag är det därför mest fördelaktigt att bli hos flera spelbolag, så att man kan få ta del av varje bolags välkomstbonus. Inför stora Dota 2 tournaments kan det med andra ord vara läge att skapa ett konto på ett nytt spelbolag, så att du alltid har en välkomstbonus redo.

Nedan har vi listat lite olika typer av bonusar du kan få när du vill betta på Dota 2.

Bonusregler svensk spellicens

Välkomstbonus

En välkomstbonus ges till dig som ny spelare på en sajt första gången du sätter in pengar. Ofta matchar då spelbolaget till exempel 100% av det belopp du sätter in. Det vill säga sätter du in 500 kronor så “matchar” aktören och sätter in 500 kronor till på ditt konto. Givetvis kan du inte ta ut de pengarna direkt utan ofta brukar det låsas upp i takt med att du omsätter pengarna på till exempel Dota 2 betting. För dig som inte har erfarenhet av betting är det viktigt att understryka att man som spelare har fritt fram att mixa idrotter och evenemang på din bettingkupong. Om du gillar att betta på fotboll är det med andra ord inga konstigheter att kombinera både fotboll och dota på samma spelbolag – båda kommer att räknas mot omsättningskravet.

Lojalalitetsbonus

Eftersom spelbolagen vill behålla dig som kund kan de ge ut bonusar eller olika typer av erbjudanden för att du ska komma tillbaka eller fortsätta spela. Detta kan vara till din fördel då det antingen kan innebära nya insättningsbonusar eller att du kan byta in poäng mot fysiska saker eller upplevelser. Observera att den nya spellagen ställer krav på att de bolag som har spellicens i Sverige enbart får erbjuda bonus en gång per spelare. Detta för att man inte ska uppmuntra folk med ohälsosamt spelande att lockas tillbaka. Därför har det blivit vanligare med den sistnämnda “poängsamlingen” för lojala kunder. Vi på esportbets.info välkomnar hårdare regler för att minska missbruk hos så kallade “problemspelare” – även fast det kan upplevas som negativt för dig som spelare.

Värva en vän bonus

Många bolag erbjuder även möjligheten att få bonus när du värvar en vän. Vanligtvis får du en kod eller inbjudningslänk som du kan skicka till din vän, och när den personen gjort sin första insättning får du en bonus. Dessa bonusar är generellt sätt ganska små, men det fina är att båda parter allt som oftast får ta del av kakan. Perfekt om man gillar att streama och betta på esport tillsammans!

Free bets & riskfria spel

Ett riskfritt spel innebär att du som kund kan lägga ett bet upp till en viss summa utan risk att förlora. Skulle du förlora betalas summan tillbaka till ditt konto, antingen som pengar som går att ta ut eller som en bonus med omsättningskrav. Varför betalar sajter ut gratis pengar genom riskfria spel? Det enkla svaret är att det är väldigt attraktivt för kunder att utnyttja dessa, och det är ett sätt för spelbolagen att konkurrera under större evenemang. Detta ingår i spelbolagens budget för marknadsföring och sen hoppas de givetvis att du ska spendera mer tid hos dem och välja dom för din betting även i fortsättningen.

BONUSGUIDE & TIPS

Bonusar är ett bra sätt för sajterna att locka nya spelare, men också bra för dig som vill öka på din kassa över tid. För att spelbolag inte ska bli utnyttjade och att folk tar ut pengarna direkt är det i princip alltid ett omsättningskrav på de bonusar man får. Generellt kan man säga att ju högre bonus, desto högre omsättningskrav. Det är inte ovanligt att det är stor skillnad på omsättningskravet, allt från 3 till 15 gånger pengarna du får i bonus. Om din bonus är på 500 SEK innebär det att du behöver omsätta allt emellan 1500 till 7500 kronor innan pengarna går att ta ut. Vi har dock varit noggranna med att bara samarbeta med de största och mest seriösa spelbolagen här på Dotabet.se, så de bonusar du hämtar genom oss är alltid schyssta.

Något som också är värt att tänka på att det brukar finnas ett minsta odds för att spelad summa ska räknas in till omsättningskravet. Denna kan skilja sig åt men brukar ligga på mellan 1.5-2x i minsta odds. Detta innebär att de bets du lägger måste ha ett odds som är över det minsta oddset för att få räkna in det till din omsättning. Givetvis är det ok att kombinera spel för att komma över gränsen. Vill du spela på lite större favoriter kan du istället kombinera upp dig för att nå rätt intervall, så att ditt spel kan tillgodoräknas omsättningskravet. Om du gillar att spela på casino-spel kan dessa räknas annorlunda mot omsättningskravet, vilket alltid framgår tydligt av spelbolagens villkor för respektive bonus.